В Україні очікується різке потепління

Читать на русском
Вже з завтрашнього дня, 19 лютого, на території України очікується істотне потепління - в деяких регіонах температура повітря прогріється до +5 градусів.

Вже з завтрашнього дня, 19 лютого, на території України очікується істотне потепління - в деяких регіонах температура повітря прогріється до +5 градусів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр у Facebook ввечері у четвер, 18 лютого.

У п'ятницю, 19 лютого, в Україні буде без опадів. Однак вночі в Криму та Приазов'ї очікується сніг. На півдні та сході країни прогнозується штормовий вітер до 15-20 м/с. Температура вночі становитиме -20 -25 градусів, а вдень -7 -12 градусів.

У південних, південно-східних областях, на Закарпатті та місцями на Прикарпатті вночі очікується 11-18 градусів морозу, вдень від 5 градусів морозу до одного градуси тепла.

У суботу на Правобережжі, в неділю в східних і північно-східних областях очікується невеликий, у Карпатах помірний сніг, в західних областях із дощем. На решті території країни без опадів. Також місцями прогнозується в Україні туман.

У суботу, 20 лютого, температура вночі складе -12 -19 градусів, а вдень від -4 до +2 градусів. На заході країни вночі 3-10 градусів морозу, а вдень 0 +5 градусів.

У неділю, 21 лютого, в Україні очікується подальше потепління на 2-5 градусів.

Раніше повідомлялося, що в четвер, 18 лютого, в Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській та Полтавській областях знову почав йти сніг.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: