Синоптики спрогнозували у яких областях сніжитиме

Читать на русском
У вівторок, 16 лютого, сніжить у Івано-Франківській, Кіровоградській, Миколаївській, Харківській та Чернівецькій областях.
Фото - ДСНС(архів).

У вівторок, 16 лютого, сніжить у Івано-Франківській, Кіровоградській, Миколаївській, Харківській та Чернівецькій областях.

Як повідомляє пресслужба «Укравтодору», за минулу добу у областях, де йшов сніг, нападало 2-7 см. Станом на ранок, температура повітря -5-19.

Будівництво доріг: як змінювався ринок бітуму в Україні за останні 10 роківНайбільші обсяги бітуму надійшли в Україну в 2020 році. Основні постачальники – Білорусь і Польща, а морем – Греція, Азербайджан і Туреччина.

Стан покриття на дорогах державного значення в більшості регіонів країни засніжений, у Дніпропетровській області місцями ожеледиця; у Херсонській - накати.

На перевальних ділянках доріг без опадів, лише невеликий сніг на Яблунецькому та Вишківському перевалах. Покриття доріг переважно мокре.Температура повітря -2-15.

Нагадаємо, згідно з прогнозом погоди на сьогодні: вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура 8-13, у південній частині -3-8 морозу, на Закарпатті 0-3 морозу.

У Києві та області вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура -9-12 морозу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: