У Херсонській області за нез'ясованих обставин загинули чотири особи

Читать на русском
У місті Нова Каховка Херсонської області за невідомих обставин загинуло чотири людини - інцидент був кваліфікований як нещасний випадок.

У місті Нова Каховка Херсонської області за невідомих обставин загинуло чотири людини - інцидент був кваліфікований як нещасний випадок.

Про це йдеться в повідомленні поліції Херсонської області.

До поліції звернувся голова ОСББ одного із будинків. За її словами, мешканка однієї з квартир вже третій день поспіль не відкриває двері та не виходить з дому. При цьому в її квартирі горить світло та працює телевізор.

«За допомогою висувної драбини рятувальники піднялися до вікна квартири й побачили, що в кухні на підлозі лежать чотири людини. Тоді через балкон вони потрапили до квартири та відчинили вхідні двері. Під час огляду місця події було виявлено без ознак життя власницю квартири, ще одну жінку та двоє чоловіків», - йдеться в повідомленні.

Згідно з попереднім оглядом судмедексперта, слідів насильницької смерті не виявлено. Призначено судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті, інцидент кваліфікували як нещасний випадок.

Раніше в Києві стався вибух на дитячому майданчику. У результаті вибуху загинув чоловік 1971 року народження. Що саме вибухнуло на дитячому майданчику, поки невідомо.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: