У США сталася різанина, є загиблі та поранені

Читать на русском
У ніч на суботу в американському Нью-Йорку сталася серія ножових нападів, внаслідок яких дві людини загинули та ще двоє – отримали поранення.
Ілюстративне фото з відкритих джерел

У ніч на суботу в американському Нью-Йорку сталася серія ножових нападів, внаслідок яких дві людини загинули та ще двоє – отримали поранення.

Про це повідомляє The Independent.

У центрі Києва сталася різанинаУ підземному переході біля станції метро Майдан Незалежності у центрі Києва зарізали 30-річного чоловіка.

Зазначається, що напади сталися в період з п'ятниці до суботи. Влада вважає, що всі чотири жертви були бездомними.

Правоохоронці підозрюють, що у всіх атаках міг бути винен один чоловік. Всі чотири ножових напади сталися у міському метро на лінії А.

Одна з жертв була виявлена мертвою в поїзді в Квінсі близько опівночі в п'ятницю з декількома ножовими пораненнями шиї і тулуб. Через дві години 44-річна жінка була знайдена зарізаною в метро у верхньому Манхеттені.

Два несмертельних напади - один з участю 67-річного чоловіка та інший з участю 43-річного чоловіка - також відбулися у верхньому Манхеттені.

У відповідь на інцидент чиновники поліції Нью-Йорка заявили, що в якості міри безпеки направлять додатково 500 офіцерів у систему метро по всьому місту.

Нагадаємо, у французькій комуні Боллен на сході країни сталася різанина: чоловік, озброєний двома ножами, напав на групу поліцейських, внаслідок чого всі вони отримали поранення.

Також ми писали, що на південному сході Польщі напали з ножем на двох українських студентів. Постраждалі потрапили до лікарні з серйозними пораненнями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: