Міноборони розповіло про підготовку параду до 30-річчя Незалежності

Читать на русском
На параді до 30-річчя Незалежності України у Києві покажуть новітні розробки військової техніки.
Військовий парад у Києві 2017 рокуфото Апостроы

На параді до 30-річчя Незалежності України в Києві Міністерство оборони планує продемонструвати новітні розробки військової техніки. Також буде виступати оркестр із тисячі музикантів.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони в суботу, 13 лютого.

В ОПУ хочуть запросити Байдена в Україну на 30-річчя НезалежностіВізит обраного президента США Джо Байдена в Україну є питанням недалекого майбутнього. Про це розповів заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква.

«Планується продемонструвати новітні розробки, серед яких РСЗВ« Вільха »,« Нептун », ОТРК« Грім »і інші нові і модернізовані зразки вітчизняного та зарубіжних оборонних комплексів, БПЛА« БайрактарПланується продемонструвати новітні розробки, серед яких РСЗВ «Вільха», «Нептун», ОТРК «Гром» та інші нові й модернізовані зразки вітчизняного та закордонних оборонних комплексів, БПЛА «Байрактар»​​», - йдеться в повідомленні.

До заходу у столиці мають намір залучити 27 парадних розрахунків, загальною чисельністю понад 4000 осіб. Із них 19 парадних розрахунків складатимуть Збройні Сили України, 8 «коробок» - від інших складових сектору безпеки та оборони. Передбачається, що парадні розрахунки пройдуть новим стройовим кроком.

Також до параду хочуть залучити близько 250 одиниць озброєння, військової і спеціальної техніки та понад 50 літальних апаратів.

На Михайлівській площі Києва розгорнуть виставку військової техніки та озброєння ЗСУ.

Нагадаємо, у Києві на День Незалежності в 2021 влаштують військовий парад. Про святкування раніше розповідав президент Володимир Зеленський.

А в МЗС анонсували сюрприз до 30-го річниці Незалежності України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: