В «Укравтодорі» розповіли про ситуацію на дорогах

Читать на русском
У четвер, 11 лютого, в більшості областей України через снігопади обмежили пересування вантажівок, для очищення снігу на дорогах працює спецтехніка.

У четвер, 11 лютого, в більшості областей України через снігопади обмежили пересування вантажівок, а для очищення снігу на дорогах працює спецтехніка.

Про це інформує пресслужба «Укравтодору» в Facebook.

У Тернопільській області для розчищення доріг використовується гусеничний артилерійський тягач. Також на дорогах працює 154 спецмашини.

В області з 12:30 впроваджено обмеження на рух вантажівок на дорогах:

  • М-09 Львів - Тернопіль - Рава-Руська,
  • М-12 Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам'янка,
  • М-19 Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече.

Також обмеження руху вантажівок зберігаються у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Черкаській, Рівненській, Чернігівській та Полтавській областях.

У Львівській області рух обмежено на трасах Н-09 Мукачево-Львів, М-06 Київ-Чоп, М-10 Львів-Краковець, М-11 Львів-Шегині, М-09 Тернопіль-Рава-Руська, Н 09 Мукачево-Львів Н-13 Львів-Ужгород, Н-17 Львів-Луцьк, Р-15 Ковель-Жовква - у межах області.

Івано-Франківська область обмежила рух на автодорогах Н-09 Мукачево-Львів на ділянці Рогатин-Львів (до кордону з Львівською областю) та М-12 Стрий-Кропивницький-Знам'янка (с. Вербилівці до кордону з Тернопільською областю).

У Закарпатській області обмеження на рух транспорту ввели на перевальних ділянках доріг (Латірський, Абранський перевали) М-06 Київ - Чоп.

Влада Черкаської області обмежила рух по автомобільним дорогам М-05 Київ-Одеса, Р-01 Київ-Знам'янка та Н-08 Бориспіль-Запоріжжя (через Кременчук) - Маріуполь - у межах області.

Також обмежили пересування на трасі М-06 Київ-Чоп у районі Рівненської області.

У Чернігівській області обмежено рух на трасах М-01 Київ-Чернігів та Н-07 Суми-Юнаківка - у межах області;

Обмеження для фур діє також у Полтавській області на трасах М-03 Київ-Харків-Довжанський та Н-08 Бориспіль-Дніпро-Маріуполь (через Кременчук) - в межах області.

За даними Google maps, практично на всіх дорогах України через снігопади утворилися тягучки.

Нагадаємо, на в'їзд до Києва очікують понад 1400 вантажних автомобілів. Їм обмежили проїзд через несприятливі погодні умови.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: