Негода в Україні: на яких дорогах ускладнений проїзд

Читать на русском
Проїзд на дорогах - невеликий сніг у Черкаській, Львівській, Рівненській, Вінницькій, Київській, Хмельницькій, Сумській, Івано-Франківській, Тернопільській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській обл. У Закарпатській та Херсонській обл - дощ.
Фото - ДСНС(архів).

У вівторок, 9 лютого, у більшості областей України продовжує йти невеликий сніг. На дорогах країни, крім півдня та Закарпаття, ожеледиця.

Як повідомляє пресслужба ДСНС, місцями невеликий сніг у Черкаській, Львівській, Рівненській, Вінницькій, Київській, Хмельницькій, Сумській, Івано-Франківській, Тернопільській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській областях. У Закарпатській та Херсонській областях – невеликий дощ, а у Полтавській - мокрий сніг з дощем.

ДТП під Рівним: зіткнулися маршрутка і снігоочисна машинаУ Рівненській області на автодорозі Київ-Чоп зіткнулися маршрутка і снігоочисна машина. У результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали троє людей.

«9 лютого у більшості областей сніг; температура 0-5° морозу. В центральних областях вдень невеликі опади; температура вдень 0-5° тепла. На Закарпатті та у південних областях вранці мокрий сніг та дощ; температура вдень 6-11° тепла», - йдеться в повідомленні.

Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, в Україні, крім західних областей, пориви 15-20 м/с.

У Києві та області вдень очікується невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вдень 2-4° морозу.

Нагадаємо, в Україні розгорнуто майже 5 тисяч пунктів обігріву в регіонах. У Києві працюють понад 30 таких пунктів.

Також вчора через снігопади в Україні не працювали два аеропорти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: