У Києві утворилися затори через снігопад

Читать на русском

На лівому березі затори утворилися на проспекті Миколи Бажана, Дніпровській набережній, Харківському шосе, вулицях Урлівській, Анни Ахматової, Михайла Драгоманова, Дарницькому шосе.

Увечері у понеділок, 8 лютого, в столиці утворилися затори через сильний снігопад.

Про це свідчать дані Google maps.

У центрі столиці рух ускладнений на Хрещатику, бульварах Тараса Шевченка і Лесі Українки, вулицях Михайлівській, Грушевського, Шовковичній, Басейній, Володимирській, Мечникова, Жилянській, Великій Житомирській, Саксаганського, Льва Толстого.

Також пробки утворилися на проспекті Перемоги, Голосіївському проспекті, Набережно-Хрещатицькій, Жилянській, проспекті Лобановського.

Рух також утруднено і на проспекті Степана Бандери, вулицях Олени Теліги, Дегтягрівській, Новокостянтинівській, Кирилівській, Богатирській, Автозаводській, Оболонському проспекті, проспекті Правди.

Серйозні ускладнення руху на Південному мості, мостах Метро і Патона, а також на Північному і Дарницькому мостах.

На лівому березі затори утворилися на проспекті Миколи Бажана, Дніпровській набережній, Харківському шосе, вулицях Урлівській, Анни Ахматової, Михайла Драгоманова, Дарницькому шосе.

Затори також спостерігаються на проспекті Соборності, проспекті Миру, проспекті Юрія Гагаріна, вулиці Будівельників і бульварі Верховної ради, Броварському проспекті, бульварі Перова, вулиці Оноре де Бальзака.

Нагадаємо, в Житомирській, Чернігівській, Волинській, Рівненській, Київській, Черкаській та Полтавській областях обмежили рух великовантажного транспорту через значні опади.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: