Снігова буря паралізувала рух у Німеччині та Нідерландах

Читать на русском
У Нідерландах сніжна буря спровокувала транспортний колапс. Через погіршення погоди також виникли проблеми з транспортом і в Німеччині.
фото ЕРА

У Нідерландах перша за 10 років сніжна буря спровокувала транспортний колапс. Через погіршення погоди також виникли проблеми з транспортом у багатьох північних регіонах Німеччини.

Як повідомляє «Укрінформ», у Нідерландах в неділю, 7 лютого, сильні снігопади і сніжні бурі призвели до транспортного колапсу - скасовані десятки авіарейсів, повністю паралізовано рух поїздів «Нідерландських залізниць», спостерігаються серйозні проблеми в русі громадського транспорту.

Через негоду в Україні можуть виникнути проблеми із транспортом та електропостачанням – ДСНСВпродовж найближчих двох діб в Україні через негоду можуть виникнути проблеми із рухом транспорту або електропостачанням.

За даними метеорологічної служби Нідерландів, нинішня снігова буря таких масштабів - перша за 10 років.

Через снігопади та сильний вітер жителів країни закликають не виїжджати без крайньої необхідності. По всій країні вже зафіксовано понад 100 аварій.

Синоптики також прогнозують, що в країні очікується сильний мороз (на півночі країни буде до -20). Така погода в Нідерландах протримається близько тижня.

Удар сніжної бурі відчувається і в ряді регіонів Німеччини, пише Deutsche Welle. Засніженими виявилися частина земель Нижньої Саксонії, Північний Рейн-Вестфалія, Саксонія-Ангальт і Тюрінгія. Разом з рясними снігопадами, місцями також ожеледиця.

У ряді міст землі Північний Рейн-Вестфалія скасовано рух поїздів, а також громадського транспорту, зокрема трамваїв через зледеніння ліній електропередач.

За даними німецьких метеорологів, снігопади і крижані дощі триватимуть до понеділка, 8 лютого. Місцями товща снігового покриву складе від 15 до 40 сантиметрів, а снігові замети можуть бути вище одного метра.

Нагадаємо, негода уже завтра накриє і Україну. Синоптики закликали українців по можливості залишатися вдома.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: