Зведення ООС: бойовики 4 рази порушили режим тиші, є поранені

Читать на русском
7 лютого у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню. Поранення отримав один український військовослужбовець.
Фото - штаб ООС.

Протягом минулої доби, 7 лютого, у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню. Поранення отримав один український військовослужбовець.

Неподалік Новомихайлівки російсько-окупаційні війська здійснили обстріл позицій українських захисників зі станкових протитанкових гранатометів та прицільний постріл зі снайперської зброї. В результаті цього військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїна оперативно доставили до лікувального закладу, повідомили у пресцентрі ООС.

Кравчук заявив про необхідність дзеркально відповідати на обстріли бойовиківУкраїнські військовослужбовці на Донбасі повинні дзеркально відповідати на дії російсько-окупаційних військ, відповідаючи на кожен їхній постріл пострілом зі свого боку.

Крім того, біля населеного пункту Золоте-4 противник вів вогонь з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, а також – стрілецької зброї.

Поблизу Луганського збройні формування Російської Федерації здійснили дистанційне мінування місцевості біля наших позицій мінами ПОМ-2.

Про факт порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Від початку поточної доби, 8 лютого, порушень не зафіксовано.

Нагадаємо, раніше глава української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук заявив про необхідність дзеркально відповідати на обстріли бойовиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: