Синоптики дали прогноз погоди на вихідні

Читать на русском
На вихідних, 6 та 7 лютого, в Україні очікуються морози й сніг. У північних областях в неділю очікується до -12. І лише на Закарпатті та в Криму температура буде триматися вище нуля.

На вихідних, 6 та 7 лютого, в Україні очікуються морози й сніг. У північних областях в неділю очікується до -12. І лише на Закарпатті та в Криму температура буде триматися вище нуля.

Про це повідомляє Укргідрометцентр у п'ятницю, 5 лютого.

У суботу, 6 лютого, опади у вигляді снігу очікуються в західних областях, окрім Закарпаття. Температура вдень буде від -2 до -4 градусів, а вночі від -5 до -7. Вдень потеплішає +2... +4, а вночі температура опуститься до 0. У центрі країни в суботу буде хмарна погода, а температура - від -4 до -6 вдень і -10...-12 вночі.

На півдні очікується дощ зі снігом. Температура повітря коливатиметься від -1 до 1 градуси тепла. Вночі стовпчик термометра опуститься до -3. У східній частині України в цей день буде від -3 до -5 градусів вдень і -9...-11 вночі. Очікується похмура погода, без опадів. На півночі України буде також хмарна погода, температура повітря вдень складе від -6 до -8, а вночі -11...-13 градусів.

У неділю, 7 лютого, очікується похолодання. У західній частині країни протягом всього дня та ночі буде йти сніг і температура складе від -4 до -6 градусів вдень, а вночі -7...-9 градусів. У центральній частині України в неділю також йтиме сніг, але тільки вдень. Вночі опадів не очікується. Температура повітря опуститься до -8...-10 градусів вдень, а вночі - від -11 до -13.

На півдні в цей день буде хмарна погода, без опадів. Там вдень очікується від -1 до -3 градусів, а вночі - від 3 до 5 градусів нижче 0. У східних областях стовпчик термометра опуститься до -5 ... -7 вдень. Вночі похолодає до -11. На півночі очікується справжній мороз. Протягом дня буде йти сніг, а температура повітря буде від -10 до -12. Вночі очікується від -18 до -20 градусів.

Нагадаємо, через негоду без світла майже 200 населених пунктів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: