У Чернівцях через аварію залишилися без води мешканці 25 вулиць

Читать на русском
У Чернівцях прорвало магістральний трубопровід Дністер-Чернівці У ньому утворився прорив близько трьох метрів у довжину. Без води зараз 25 вулиць.
vodokanal.cv.ua

У Чернівцях сьогодні вдень прорвало магістральний трубопровід Дністер-Чернівці. Через аварію найближчим часом води не буде на 25 головних вулицях міста.

Про це повідомляється на сайті «Чернівціводоканал» у четвер, 4 лютого.

Аварія на ТЕС в Енергодарі: в місті майже повністю відновили електропостачанняУ місті Енергодар Запорізької області, у якому ввечері 3 лютого сталася аварія на місцевій ТЕС, майже повністю відновили електропостачання.

«Під час заповнення магістрального трубопроводу водогону «Дністер-Чернівці» на ділянці від насосної станції «Шубранець» до резервуарів чистої води «Попова» в районі с. Біла на повітряній лінії сталась розгерметизація, що призвело до витоку води. Виїздом на місце аварійного витоку аварійно-диспетчерською службою підприємства встановлено характер пошкодження трубопроводу – тріщина довжиною близько 3-ох метрів та товщина стінки труби в місці тріщини складає до 1 мм», - сказано в повідомленні.

У зв'язку з ремонтом трубопроводу деякі жителі Чернівців майже на добу залишаться без води. В опублікованому на сайті водоканалу списку - близько 25 головних вулиць міста і прилеглі до них провулки.

Нагадаємо, у січні на Донбасі завершили ремонт водопроводу «Торецьк - Горлівка».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: