У США сталася стрілянина, є загиблі

Читать на русском
В американському містечку Санрайз, що у штаті Флорида, сталася стрілянина, внаслідок якої двоє правоохоронців загинули та ще троє отримали поранення.
Фото: CNN

В американському містечку Санрайз, що у штаті Флорида, сталася стрілянина, внаслідок якої двоє правоохоронців загинули та ще троє отримали поранення.

Про це повідомляє CNN.

Зазначається, що Інцидент стався в житловому комплексі Water Terrace, де також розташовані фітнес-центр, басейн, спа-центр та тенісні корти.

«Стрілянина розпочалася близько шостої ранку, коли група правоохоронців виконувала розпорядження федерального суду щодо обшуку по справі насильницьких злочинів проти дітей», - заявив у цьому зв’язку спеціальний агент ФБР у Маямі Майкл Леверок.

Особа, яка перебувала в розшуку за ордером, забарикадувалася. Лише за три години після початку стрілянини правоохоронці змогли повідомити місцевим жителям про безпеку в районі інциденту.

У результаті, двоє правоохоронців загинули, троє отримали поранення. Причому, двоє агентів ФБР досі перебувають у лікарні, їхній стан лікарі оцінюють як стабільний. Порушник був ліквідований під час стрілянини. Слідство триває.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у байкерському клубі в американському штаті Міссісіпі сталася стрілянина, внаслідок якої було поранено 11 осіб.

Також ми писали, що у центрі Дніпра сталася сутичка між групою чоловіків та охороною одного із кафе, внаслідок якої 4 людини отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: