Кабмін затвердив порядок компенсацій за електроопалення

Читать на русском
Компенсацію нараховуватимуть автоматично на особові рахунки споживачів, для цього не потрібно писати заяви або збирати довідки.

Кабмін затвердив порядок виплати компенсацій для громадян, які використовують електроопалення.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у понеділок, 1 лютого, пише пресслужба уряду.

Витрати родини на сплату комунальних послуг: динаміка зростання цін за останні 16 роківЯк зростали комунальні платежі за тепло, газ, воду та світло протягом 16 років років на прикладі двокімнатної квартири в Києві.

Компенсацію нараховуватимуть автоматично на особові рахунки споживачів, для цього не потрібно писати заяви або збирати довідки.

«Компенсації будуть виплачуватися людям, будинки яких обладнані електроопалювальними установками та у яких будинки не газифіковані або не мають централізованого теплопостачання. Також компенсації будуть виплачені багатодітним, прийомним сім'ям та дитячим будинкам сімейного типу. У цілому це більш ніж 600 тисяч українських сімей. Держава виділить на такий вид компенсацій 1,4 млрд грн», - зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, 29 січня Верховна рада схвалила в цілому законопроект №4672, яким внесла зміни до державного бюджету на цей рік для забезпечення субсидіями громадян з електроопаленням.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: