СБУ заявила про незаконність зборів акціонерів «Мотор Січі»

Читать на русском
СБУ проводить слідчі дії у кримінальному провадженні щодо незаконних зборів акціонерів АТ Мотор Січ.

Служба безпеки проводить слідчі дії у кримінальних провадженнях щодо незаконних зборів акціонерів найбільшої компанії-виробника авіаційних двигунів і газотурбінних установок «Мотор Січ».

Про це повідомила пресслужба СБУ в неділю, 31 січня.

СБУ оголосила Нескоромного у розшук – ЗМІСлужба безпеки України оголосила ексзаступника очільника голови СБУ Дмитра Нескоромного у розшук.

«Служба безпеки України проводить санкціоновані судом слідчо-оперативні дії у Запоріжжі за адресою оголошення ТОВ «МС-4» загальних зборів акціонерів.Правоохоронці фіксують можливі протиправні дії представників компаній «DCH» та «Skyrizon Aircraft Holdings Limited», які пов’язані із встановленням контролю над акціонерним товариством «Мотор Січ», - заявили в СБУ.

Уточнюється, що в рамках розпочатого кримінального провадження, СБУ документує факти «підготовки до знищення виробничих потужностей акціонерного товариства, що має важливе оборонне і народногосподарське значення».

Тривають слідчі дії.

Як пише «Укрінформ», збори акціонерів повинні були відбутися у Запоріжжі за адресою вулиця Південне шосе, 8. З ранку там зібралися кілька десятків співробітників підприємства з плакатами «Закон на стороні Мотора», «Не дозволимо рейдерського захоплення».

Нагадаємо, раніше СБУ оприлюднила докази причетності Нескоромного до замовного вбивства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: