У Португалії зафіксували рекордну кількість померлих від COVID

Читать на русском
Впродовж минулої доби у Португалії від ускладнень коронавірусу померло 303 людини – це рекордна кількість за увесь час пандемії.
Фото з відкритих джерел

Впродовж минулої доби у Португалії від ускладнень коронавірусу померло 303 людини – це рекордна кількість за увесь час пандемії.

Про це повідомляє Publico.

Зазначається, що, за даними Генерального управління охорони здоров'я Португалії, впродовж минулої доби в країні було виявлено 16 432 нових випадки захворювання.

Загальна кількість підтверджених випадків інфікування за увесь час пандемії зросла до 685 383. Підтверджено 11 608 смертей від коронавірусу і ускладнень, викликаних інфекцією.

У той же час, зменшилася кількість госпіталізацій і людей у відділеннях інтенсивної терапії. Зараз в стаціонарах знаходяться 6 565 осіб, що на 38 менше, ніж добою раніше. У реанімації зараз 782 пацієнти, на одного менше, ніж у вівторок.

Також за минулу добу в країні 8 946 осіб вилікувалися від хвороби, в результаті чого загальне число людей, які одужали, склало 493 699 осіб.

Нагадаємо, впродовж минулої доби в Україні виявили у 5 529 людей, зафіксовано 149 летальних випадків, 11 946 пацієнтів одужали.

Також ми писали, що у Всесвітній організації охорони здоров'я не рекомендують країнам Євросоюзу послаблювати карантин. Темпи поширення COVID-19 в європейському регіоні все ще високі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: