У Будинку профспілок планують відкрити покерний клуб – ЗМІ

Читать на русском
У Будинку профспілок на Майдані у Києві планують відкрити покерний клуб на тисячу квадратних метрів.
Фото з відкритих джерел

У Будинку профспілок на Майдані у Києві планують відкрити покерний клуб на тисячу квадратних метрів.

Про це розповіли у «Слідство.Info».

Журналісти зафіксували, що цей клуб має ознаки підпільного казино, де гратимуть на гроші. Підвальне приміщення площею близько тисячі квадратів Федерація профспілок віддала в оренду більш як півтора року тому. Згідно з інформацією Держреєстру нерухомості, цей простір планують використовувати для роботи клубу спортивного покеру. Договір оренди розрахований на 10 років.

Водночас Федерація профспілок зазначала, що відкриття розважальних закладів у Будинку профспілок є недоцільним.

Пару років тому покер в Україні визнали видом спорту. Мовляв, це не азартна, а «інтелектуальна спортивна гра». Контроль над цим видом спорту довірили Всеукраїнській федерації спортивного покеру. У той же час ключова різниця між спортивним і азартним покером полягає в тому, що в спортивний покер не грають на гроші.

Журналісти потрапили в майбутній покерний клуб у Будинку профспілок і з'ясували, що там, зокрема, планують грати на гроші. Чоловік, який назвався завідувачем клубу, показав журналістам VIP-кімнати, у яких, за його словами, можна буде грати на гроші. Крім того, на території клубу буде ресторан і місце для куріння кальяну.

Зараз Всеукраїнську федерацію спортивного покеру очолює Сергій Єфименко. Він же, за інформацією «Слідство.Info», безпосередньо пов'язаний з мережею Full House, яка і відкриває покерний клуб у Будинку профспілок. Він є співвласником компаній, які працюють під торговою маркою Full House. Йому ж належить і сама ця торгова марка. Частка в розмірі 15% в покерному клубі на Хрещатику належить сестрі Сергія Єфименка Ользі.

У коментарі журналістам Єфименко заперечує, що в новому клубі гратимуть на гроші.

Будинок профспілок приховує покерний клуб у підвалі | Таємниці Слідстваslidstvo info

Нагадаємо, у серпні 2020 року президент Володимир Зеленський підписав закон про легалізацію грального бізнесу в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: