ПАРЄ підтвердила повноваження російської делегації

Читать на русском
Парламентська асамблея Ради Європи підтвердила повноваження делегації РФ, незважаючи на те, що їх оскаржила українська делегація.
фото Думська

Парламентська асамблея Ради Європи підтвердила повноваження делегації РФ, незважаючи на те, що вони були оскаржені представниками української делегації.

Про це повідомив член української делегації в ПАРЄ, народний депутат фракції «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко в Telegram, в четвер, 28 січня.

Українська делегація оскаржила повноваження РФ в ПАРЄУкраїнська делегація в Парламентській асамблеї Ради Європи оскаржила повноваження російської делегації.

«Після 2-годинних дебатів ПАРЄ прийняла критичний до РФ доповідь, але при цьому підтвердила повноваження російської делегації. 109 делегатів проголосували «за», 37 (включно зі мною) «проти»», - написав він.

При цьому Гончаренко уточнив, що «критична доповідь про те, що російська делегація не дотримується жодних покладений на неї зобов’язань була хорошою».

«На жаль, багато колег по Асамблеї досі намагаються шукати примарний «діалог» з тими, хто його не має наміру вести. Але ми цю справу так не залишимо», - додав нардеп.

Нагадаємо, на цьому тижні стало відомо, що українська делегація в Парламентській асамблеї Ради Європи оскаржила повноваження російської делегації.

Раніше Гончаренко повідомляв, що ПАРЄ відмовила РФ в проведенні дебатів щодо «мовного питання».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: