У Харківській області побилися депутати однієї із місцевих рад

Читать на русском
Під час чергової сесії в Ізюмській міській раді побились депутати від різних політичних сил. Конфлікт виник між представником Опозиційної платформи – За життя Денисом Штейманом та Анатолієм Жидковим від Нових облич.
Фото: Facebook / Григорій Донець-Захаржевський

Під час чергової сесії в Ізюмській міській раді побились депутати від різних політичних сил. Конфлікт виник між представником «Опозиційної платформи – За життя» Денисом Штейманом та Анатолієм Жидковим від «Нових облич».

Про це повідомляє Суспільне.

Зазначається, що Штейман не погоджувався із міським головою Валерієм Марченком з перших хвилин сесії й час від часу кричав. Марченко у свою чергу щоразу заспокоював депутата.

Сесія проходила на підвищених тонах протягом двох годин, допоки на третій годині депутати не зчепилися. Жидков вдарив Штеймана в обличчя, коли той підійшов до нього впритул з телефоном у руці.

Інші депутати разом із мером почали рознімати депутатів. У конфлікт втрутилися і правоохоронці.

За інформацією речниці поліції області Оксани Калмикової, після бійки до місцевого відділку надійшло дві заяви. Наразі правоохоронці вирішують, чи відкривати кримінальне провадження.

Нагадаємо, у лютому 2020 року у Вишгороді під час сесії міської ради сталася бійка за участю депутата і місцевого жителя.

Також ми писали, що у Раді сталася бійка між депутатом «Слуги народу» і «свободівцями».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: