Прикордонники розповіли, як в'їхати до Польщі без відбування карантину

Читать на русском
Особи, які в'їжджають до Польщі, можуть не проходити обов'язковий десятиденний карантин при наявності негативного тесту на коронавірус.

Особи, які в'їжджають до Польщі, з 23 січня можуть не проходити обов'язковий десятиденний карантин при наявності негативного тесту на коронавірус.

Про це заявив прессекретар Бещадського відділу прикордонної служби Польщі Елжбета Пікор «Укрінформу» у неділю, 24 січня.

Вакцинація від COVID-19: який план має Україна та інші держави світуУ Британії хочуть до вересня вколоти хоча б одну дозу COVID-вакцини кожному дорослому, в Чехії – до вересня прищепити близько 60 відсотків дорослого населення.

«Так, ця норма з суботи діє на кордоні. Кілька людей таким чином вже перетнуло кордон у пунктах пропуску Медика і Корчова», - повідомила Пікор.

За його словами, тест повинен бути зроблений протягом 48 годин після перетину кордону. Йдеться про всіх види тестів, в тому числі експрестести на антитіла до COVID-19.

Нагадаємо, на цьому тижні МОЗ України знову оновило список «червоних» і «зелених» країн. Всі країни-сусіди України, окрім Молдови, продовжують залишатися у червоній зоні. Всього в «червоному» списку - 68 країн.

Раніше повідомлялося, що в Польщі вперше виявили «британський» штам коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: