На Кіровоградщині затримали агента ФСБ Росії

Читать на русском
У Кропивницькому викрили агента ФСБ Росії. Він збирав і передавав в РФ інформацію про військовослужбовців одного з підрозділів ЗСУ та представників місцевих органів влади.
Фото з відкритих джерел

У Кропивницькому викрили агента Федеральної служби безпеки Російської Федерації. Він збирав і передавав в РФ інформацію про військовослужбовців одного з підрозділів Збройних сил України та представників місцевих органів влади.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Агент ФСБ також є керівником осередку забороненої Комуністичної партії. Також він залучив до своєї діяльності родичку та ще одного жителя Кропивницького.

Правоохоронці провели за його місцем проживання обшуки. Вилучили комп’ютерну техніку та мобільні термінали, які використовувались для збору та передачі розвідувальної інформації.

Чоловікові повідомили про підозру у скоєнні злочину по ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, що Україна піднялася у рейтингу найпотужніших армій світу. Країна зайняла 25-е місце і знаходиться між В'єтнамом і Таїландом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: