Бразилія через пандемію скасувала карнавал

Читать на русском
Карнавал у Ріо-де-Жанейро в липні 2021 року не відбудеться через пандемію коронавірусу. Планується, що захід проведуть вже після вакцинації.
incomartour.com.ua

У Ріо-де-Жанейро через пандемію коронавірусу не проводитимуть карнавал, який проходить щороку в середині літа.

Про це заявив мер Ріо-де-Жанейро Едуардо Паес у Twitter в п'ятницю, 22 січня.

Вакцинація від COVID-19: який план має Україна та інші держави світуУ Британії хочуть до вересня вколоти хоча б одну дозу COVID-вакцини кожному дорослому, в Чехії – до вересня прищепити близько 60 відсотків дорослого населення.

За його словами, владі довелося відмовитися від карнавалу у липні 2021 року. При цьому Паес сподівається, що провести свято вдасться після вакцинації в 2022 році.

«Без сумніву, в 2022 році ми зможемо (всі вакциновані належним чином) святкувати життя і нашу культуру з усією інтенсивністю, якої ми заслуговуємо. Це святкування вимагає великої підготовки з боку державних органів, асоціацій та установ самби. Щось неможливо зробити в цей момент. Таким чином, я хотів би повідомити вам, що в середині 2021 року біля нас не буде карнавалу. Я ніколи не приховував своєї пристрасті до карнавалу і ясного бачення економічної важливості цієї культурної події для нашого міста. Однак поки що думати безглуздо, що ми зможемо провести карнавал у липні», - написав він.

Відзначимо, в світі Бразилія на третьому місці за рівнем захворюваності на коронавірус (після США та Індії).

Нагадаємо, Бразилія схвалила китайську COVID-вакцину, яку закупила Україна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: