ОБСЄ зафіксувала 7 випадків порушення перемир’я на Донбасі

Читать на русском
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні впродовж минулої доби зафіксувала 7 випадків порушення режиму припинення вогню на Донбасі.
Архівне фото

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні впродовж минулої доби зафіксувала 7 випадків порушення режиму припинення вогню на Донбасі.

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ.

На Донбасі загинув український військовийУ четвер, 21 січня, в зоні проведення Операції об’єднаних сил на Донбасі від пострілу ворожого снайпера загинув український військовий.

Зазначається, що у Донецькій області Місія зафіксувала 7 порушень режиму припинення вогню: 4 вибухи невизначеного походження неподалік від населеного пункту Широкине, а також 3 черги зі стрілецької зброї у районі Талаківки.

Добою раніше в цій області зафіксували 1 порушення режиму припинення вогню.

В той же час, впродовж попередньої доби у Луганській області СММ не зафіксувала жодного порушення режиму припинення вогню.

За попередній звітний період у цій області також не зафіксовано жодного такого порушення.

Всього з початку домовленостей Тристоронньої контактної групи 27 липня ОБСЄ зафіксувала в цілому 6 321 порушення режиму припинення вогню.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у ТКГ домовилися відновити газопостачання до Мар'їнки.

Також ми писали, що безпілотник ОБСЄ зафіксував 11 танків, розміщених із порушенням ліній відведення у тимчасово окупованих районах Донецької області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: