У Пекіні запровадили частковий локдаун

Читать на русском
У середу, 20 січня, у столиці Китаю Пекіні запровадили частковий локдаун після того, як в районі Даксінг виявили спалах коронавірусу.
Фото - АР.

У середу, 20 січня, у столиці Китаю Пекіні оголосили частковий локдаун після того, як в районі Даксінг виявили спалах коронавірусу.

Понад 1,6 млн мешканцям району заборонено виїжджати, пише AFP.

Як повідомляється, сьогодні у Китаї було виявлено 103 нових випадків коронавірусу, з них 7 - у столиці, зокрема 6 - у районі Даксінг.

Коронавірус у світі: скільки тривали локдауни у різних країнахТривалість локдауну в Британії становила 110 днів, у Франції – 87 днів. В Україні весняний локдаун і карантин вихідного дня тривали 108 днів.

Місцева влада одразу заборонила виїжджати людям з району, поки вони не отримають спеціальний дозвіл та не здадуть негативний ПЛР-тест за останні три дні.

Також у районі заборонені зібрання для більш як 50 людей, а проведення весільних церемоній рекомендують відтермінувати. Учні перших класів мають перейти на дистанційне навчання.

Нагадаємо, в ВООЗ відзначили, що пандемія коронавірусної інфекції на планеті поширюється все швидше, у зв'язку з чим уряди країн мають посилювати карантинні обмеження.

Загалом у світі кількість хворих на Covid-19 перевищила 96 мільйонів.

Як відомо в Україні з 8 січня почав діяти жорсткий карантин. Він триватиме до 24 січня 2021 включно.

Раніше ми писали, скільки тривали локдауни у різних країнах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: