Уряд Ізраїлю продовжив дію локдауну

Читать на русском
Влада Ізраїлю схвалила продовження чинного локдауну - він діятиме як мінімум до 31 січня. Про це повідомляє The Jerusalem Post.

Влада Ізраїлю схвалила продовження чинного локдауну - він діятиме як мінімум до 31 січня.

Про це повідомляє The Jerusalem Post.

Також Кабінет по боротьбі з коронавірусом ухвалив рішення змінити правила в'їзду на територію Ізраїлю. Так, тепер всім іноземцям, що в'їжджають необхідно буде надавати негативний тест на коронавірус, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до в'їзду в Ізраїль.

Відзначимо, що Міністерство охорони здоров'я Ізраїлю і координатор по боротьбі з коронавірусів рекомендували продовжити режим карантину ще на два тижні. Своєю чергою прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху запропонував продовжити локдаун на 10 днів. Пропозиція голови уряду була схвалена одноголосно.

Так, згідно з карантинними обмеженнями, в Ізраїлі заборонено роботу ресторанів і кафе, однак вони можуть доставляти продукцію на будинок. Також закриті школи та дитячі сади.

Також в закритому приміщенні можна збиратися в групу не більше п'яти осіб, а на відкритому повітрі - до 10 осіб. При цьому заборонено приймати гостей.

Крім того, жителям країни заборонено йти від місця проживання на більш ніж один кілометр.

Локдаун, який діє в країні, є вже третім від початку пандемії. Він був введений 27 грудня і мав закінчитися 9 січня. Ізраїль є світовим лідером по вакцинації від коронавірусу. Уже щеплено понад 13% населення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: