Китай завершує будівництво великого карантинного центру

Читать на русском
Китай завершує будівництво великого карантинного центру в провінції Хубей. Він зможе вмістити до 4 тисяч осіб.
скріншот з відео

У китайській провінції Хубей, в районі адміністративного центру Шицзячжуан, будівельники завершують роботи зі зведення великого карантинного центру для людей, які контактували з COVID-хворими.

Про це повідомляє телеканал CGTN у вівторок, 19 січня.

Вакцинація від COVID-19: який план має Україна та інші держави світуУ Британії хочуть до вересня вколоти хоча б одну дозу COVID-вакцини кожному дорослому, в Чехії – до вересня прищепити близько 60 відсотків дорослого населення.

Будівництво великого карантинного центру в Хубеї для спостереження за людьми, які могли заразитися COVID-19, почалося 13 січня. Зараз роботи перейшли на фінальний етап.

За даними телеканалу, будівельникам залишилося встановити повітроочисні системи і нагрівачі для води. Очікується, що всього центр зможе розмістити до 4 тисяч осіб.

За даними китайських ЗМІ, найбільш гостра ситуація з коронавірусом нещодавно спостерігалася саме в провінції Хубей на сході країни. За останню добу там виявлено 35 нових хворих (всі - в адміністративному центрі провінції місті Шицзячжуані), у той час як добою раніше було зафіксовано 54 нових випадки зараження.

Нагадаємо, в світі зафіксовано вже 96 009 891 випадок COVID-19. На першому місці США, на другому - Індія. Трійку замикає Бразилія.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: