МОЗ оновило список країн «червоної» та «зеленої» зон

Читать на русском
Україна скоротила список країн червоної зони. З нього виключили Туреччину, Молдову, Боснію, Вірменію, Йорданію, Беліз, Азербайджан, Болгарію, Норвегію, Суринам, Парагвай, Домініканську Республіку й Іран.
Фото - «Слово і діло».

У п'ятницю, 15 січня Міністерство охорони здоров'я оприлюднило оновлені дані по країнах з урахуванням поширення коронавірусу.

У «червоній» зоні тепер 66 країн.

Робота за кордоном: як зміняться міграційні процеси після епідемії COVID-19Експерт переконаний, що після епідемії коронавірусу збільшиться попит на робочу силу в ЄС, тому є підстави очікувати нової хвилі міграції.

Із списку виключили Туреччину, Молдову, Боснію, Вірменію, Йорданію, Беліз, Азербайджан, Болгарію, Норвегію, Суринам, Парагвай, Домініканську Республіку та Іран.

Нагадаємо, в «червону» зону потрапляють ті країни, в яких захворюваність COVID-19 вище, ніж в Україні. Після повернення з цих країн в Україну необхідно піти на самоізоляцію на 14 днів за допомогою програми «Вдома» або протягом доби зробити ПЛР-тест. У разі негативного результату самоізоляція не потрібна.

Як відомо, загальна кількість інфікованих на планеті за увесь час пандемії більше 93 млн осіб. Від коронавірусної хвороби та її ускладнень на планеті померло вже більше двох мільйонів осіб.

Раніше експерт розповів, як зміняться міграційні процеси після епідемії COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: