Синоптики попереджають киян про снігопади

Читать на русском
У ніч на 8 січня в столиці очікується значне погіршення погодних умов: синоптики прогнозують сильні снігопади та ожеледицю.
Архівне фото

У ніч на 8 січня в столиці очікується значне погіршення погодних умов: синоптики прогнозують сильні снігопади та ожеледицю.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

У повідомленні зазначається, що комунальники вже розпочали підготовку до ймовірного погіршення погоди. Відповідна спецтехніка вже знаходиться на вихідних позиціях у місті.

Киян закликають дотримуватися правил безпеки та бути обачними і обережними. Водіям радять дотримуватися швидкісного режиму та знижувати швидкість при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ.

Пішоходам же рекомендують ходити не поспішаючи, пильнувати за рухом транспорту та намагатися зберігати рівновагу під час руху.

«Пішоходам під час ожеледиці також необхідно бути особливо уважними на проїжджій частині – переходити дорогу лише у визначених місцях на дозволений сигнал світлофора», - додають у КМДА.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у найближчі три дні, 8-10 січня в Україні погіршиться погода - очікуються дощі, сніг і морози.

Також ми писали, що 1 січня погода в Києві побила відразу три рекорди.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: