В Україні за тиждень спіймали понад 1200 нетверезих водіїв

Читать на русском
За тиждень з 4 по 10 січня патрульні склали понад 1,2 тисячі адміністративних протоколів на п'яних водіїв по всій Україні.
фото з відкритих джерел

За тиждень різдвяних свят патрульні поліцейські склали понад 1,2 тисячі адміністративних протоколів на водіїв за кермування у стані сп'яніння.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції 11 січня.

П'яні за кермом: як зараз карають нетверезих водіївЧому деякі водії змогли уникнути покарання? Що з цього приводу думає Верховний суд? Зараз штрафують чи одразу заарештовують, і що треба знати про новий законопроект?

«Результати роботи за період з 4 по 10 січня 2021 року. 1240 адмінпротоколів склали за керування транспортними засобами в стані сп'яніння», - йдеться в повідомленні.

За даними патрульних Києва, з 4 по 10 січня було опрацьовано 8203 виклики. Винесені 5044 постанови, 4836 з яких - за порушення Правил дорожнього руху.

І окремо 200 адмінпротоколів в столиці було складено на нетверезих водіїв.

Нагадаємо, в Україні з початку дії жорсткого карантину з 8 січня правоохоронці виявили порушення в роботі 1658 закладів по всій країні.

Також правоохоронці відкрили одне кримінальне провадження за статтею про порушення санітарних правил і норм (ст. 325 КК України).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: