Мадрид через снігопади не може отримати COVID-вакцину

Читать на русском
Мадрид не отримав партію вакцини від COVID-19 через снігопад. Аеропорт не приймав рейси, вантаж перенаправили в інше місто.
фото АР

Через негоду до столиці Іспанії не вдається доставити партію вакцини проти коронавірусу компаній Pfizer і BioNTech.

Про це повідомляє агентство Associated Press.

Внаслідок снігопаду в Іспанії загинуло вже 4 особиВнаслідок потужних снігопадів в Іспанії, які призвели до скасування поїздів і припинення польотів і морських сполучень, загинуло вже щонайменше 4 людини.

Як пише видання, у понеділок, 11 січня, до аеропорту Мадрида мала прибути партія вакцини проти COVID-19 компаній Pfizer і BioNTech (близько 350 тис. доз). Однак через негоду вантаж перенаправили в місто Віторія на півночі країни. Звідки вакцину поширять по інших регіонах.

Аеропорт Мадрида останні три дні залишався закритим, однак вже прийняв кілька рейсів у понеділок. Очікується, що ближче до вечора він запрацює на повну силу.

Нагадаємо, у вихідні Мадрид, а також ще ряд міст Іспанії накрив снігопад - найсильніший за останні 50 років. Зокрема, в Мадриді сніговий покрив сягнув понад 50 см. Всього по всій країні засипало близько 700 доріг.

Супермаркети і кіоски запрацювали в Мадриді вперше за останні три дні, більшість установ залишаються закритими. Школи в Мадриді, а також в ряді інших міст Іспанії в понеділок ще не працюють.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: