Зеленський відреагував на підвищення тарифу на газ для населення

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський доручив Кабміну терміново вирішити питання з тарифами на газ.

Глава держави Володимир Зеленський доручив Кабміну терміново вирішити питання з тарифами на газ.

Про це він заявив під час наради з представниками Кабінету міністрів з приводу підвищення тарифу на газ для населення, повідомляє пресслужба Офісу президента.

Участь в нараді брали прем'єр-міністр Денис Шмигаль, виконувач обов'язків міністра енергетики Юрій Вітренко, міністр фінансів Сергій Марченко, міністр соціальної політики Марина Лазебна, а також представники ОП.

Комунальні платежі: чому опалення дорожчає, хоча Зеленський обіцяв знизити тарифиНайчутливіший комунальний платіж для українців знову зростає. Хто та за яким принципом формує тарифи на тепло та газ.

«Тарифи на газ для населення мають бути справедливими. Ціна на газ зростає на ринку через погодні умови та інші причини, які склалися в Європі, і ми не можемо дозволити зростання ціни для наших громадян», - підкреслив президент.

У Кабміні на нараді з главою держави заявили, що готують системні рішення з вибудовування балансу на ринку енергії, а також представили попередній план щодо істотного зниження тарифів на газ і встановлення справедливої ​​для споживача ціни.

Нагадаємо, що сьогодні на Буковині та Прикарпатті люди знову протестують проти підвищення тарифів. Також близько 200 мітингувальників зібралося в Полтаві.

Також відзначимо, «Слуга народу» готує антикризовий план через підвищення тарифів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: