Бойовики напали на село у Камеруні, є загиблі

Читать на русском
Бойовики ісламістського терористичного угрупування Боко Харам, які базуються у Нігерії, напали на камерунське село Мозого, внаслідок чого загинуло щонайменше 12 мирних жителів і ще двоє отримали поранення.
Фото з відкритих джерел

Бойовики ісламістського терористичного угрупування «Боко Харам», які базуються у Нігерії, напали на камерунське село Мозого, внаслідок чого загинуло щонайменше 12 мирних жителів і ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє Al Jazeera.

Зазначається, що вночі у п’ятницю група озброєних мачете та вогнепальною зброєю бойовиків напала на село. Перелякані місцеві жителі почали втікати до прилеглого лісу, в якому трохи пізніше стався потужний вибух: дівчина, яка була серед нападників, виявилася терористкою-смертницею.

Під час тисняви у лісі вона підірвала себе, внаслідок чого загинуло 12 селян та один із нападників. Ще двоє місцевих отримали поранення.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що бойовики «Боко Харам» напали на два села, які розташовані у прикордонній зоні на заході Нігеру, внаслідок чого загинуло щонайменше 70 осіб.

Також ми писали, що в листопаді радикальні ісламісти напали на будівлю Кабульського університету в Афганістані, де саме відбувалася книжковий ярмарок за участю іранського посла. Внаслідок нападу 22 людини загинуло і ще стільки ж отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: