Невідомі бойовики напали на два села в Нігері, є загиблі

Читать на русском
Невідомі бойовики напали на два села, які розташовані у прикордонній зоні на заході Нігеру, внаслідок чого загинуло щонайменше 70 осіб.
Фото з відкритих джерел

Невідомі бойовики напали на два села, які розташовані у прикордонній зоні на заході Нігеру, внаслідок чого загинуло щонайменше 70 осіб.

Про це із посиланням на власні джерела повідомляє Reuters.

За попередньою інформацією, до нападу причетні радикальні ісламісти, які вже неодноразово здійснювали атаки на місцеві поселення.

Під час нападу на село Чомбангу вони вбили 49 мирних жителів і поранили ще 17. Другою мішенню бойовиків стало село Зарумдарей, де вони вбили близько 30 осіб.

Відповідальності за напад жодне угрупування на себе ще не взяло. Влада Нігеру також поки ніяк не прокоментувала ситуацію.

Нагадаємо, наприкінці грудня терористи, яких пов’язують з угрупуванням «Ісламська держава», напали на пасажирський автобус біля сирійського міста Дейр-ез-Зор, внаслідок чого загинуло щонайменше 25 осіб.

Також ми писали, що в листопаді радикальні ісламісти напали на будівлю Кабульського університету в Афганістані, де саме відбувалася книжковий ярмарок за участю іранського посла. Внаслідок нападу 22 людини загинуло і ще стільки ж отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: