У Києві через ДТП ускладнено рух біля мосту Патона

Читать на русском
5 січня у Києві сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода,  ускладнений рух транспорту від мосту Патона у напрямку станції метро Видубичі.

У вівторок, 5 січня, у Києві сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Через аварію ускладнений рух транспорту від мосту Патона у напрямку станції метро «Видубичі».

Як повідомляє пресслужба Патрульної поліції, аварія сталася за участю 5 автомобілів на Наддніпрянському шосе. У відомстві зазначили, що у результаті ДТП є постраждалі.

Які автодороги державного значення найбільш небезпечніЗа кількістю ДТП з постраждалими лідирують автодорога Київ–Чоп, а також Одеська та Харківська траси.

Раніше ми писали, що у 2020 році в Україні сталося 3 327 ДТП за участю дітей, загинули 156 дітей, а майже 3,7 тисячі отримали травми.

Також за 11 місяців 2020 відбулося 4 118 ДТП через керування транспортним засобом у нетверезому стані, в результаті чого загинули 97 осіб та 1 425 осіб були травмовані.

Нагадаємо, 3 січня у Львівській області сталося ДТП. Постраждали вісім пасажирів мікроавтобуса та водій BMW. Серед постраждалих - четверо неповнолітніх.

Також наші аналітики визначили, які автодороги державного значення найбільш небезпечні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: