У Німеччині планують продовжити дію локдауну

Читать на русском
Продовження локдауну, нині розрахованого до 10 січня, відбудеться у вівторок, за підсумком наради канцлера Ангели Меркель і представників регіонів.

У Німеччині планують продовжити дію локдауну, але терміни продовження поки невідомі.

Про це повідомляє Reuters.

Продовження локдауну, нині розрахованого до 10 січня, відбудеться у вівторок, за підсумком наради канцлера Ангели Меркель і представників регіонів. Ще вчора про необхідність продовжити локдаун домовилися керівники всіх 16 федеральних земель Німеччини.

Поки незрозуміло, на який термін буде продовжений жорсткий карантин. Представники земель з гіршою статистикою закликають до продовження на три тижні, а з кращою - на дві.

Необхідність продовження локдауну пов'язана зі статистикою захворюваності, яка, попри впровадження посилених заходів перед Різдвом, залишається на високому рівні. 30 грудня зафіксували 28,5 тисяч нових випадків зараження, а за підсумком суботи, 2 січня - 11 тисяч.

Нагадаємо, Німеччина в подоланні глобальної пандемії COVID-19 надала Україні 18 апаратів штучної вентиляції легенів Evita V600 загальною вартістю близько 525 тисяч євро.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: