У Німеччині зафіксували випадки передозування вакциною Pfizer/BioNTech

Читать на русском
В одному із будинків для людей похилого віку на півночі Німеччині зафіксовані випадки передозування вакциною від коронавірусу Pfizer/BioNTech, одразу вісім працівників закладу отримали дозу препарату, яка у 5 разів перевищує рекомендовану.
Фото: Reuters

В одному із будинків для людей похилого віку на півночі Німеччині зафіксовані випадки передозування вакциною від коронавірусу виробництва компаній Pfizer та BioNTech, одразу вісім працівників закладу отримали дозу препарату, яка у 5 разів перевищує рекомендовану.

Про це повідомляє The Guardian.

Зазначається, що чотири працівники вже звернулися до лікарні через появу симптомів схожих на симптоми грипу.

«Я дуже шкодую про цей інцидент. Цей окремий випадок пов'язаний з індивідуальними помилками. Я сподіваюся, що це не призведе до серйозних наслідків», - заявив очільник місцевої влади району Передня Померанія-Рюген Штефан Керт.

У фармацевтичній компанії Pfizer на інцидент поки не відреагували.

Повідомляється також, що деякі райони Німеччини відмовилися використовувати отриману вакцину через підозру про те, що під час доставки не було дотримано належних умов її зберігання.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Pfizer відклала поставки нової партії вакцини проти коронавірусу в Іспанію на один день через логістичні труднощі.

Також ми писали, що Україна знайшла можливість зберігати вакцину від коронавірусної інфекції в надзвичайно низьких температурних умовах, як того вимагає компанія-виробник.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: