У Франції на Новий рік оштрафували понад 6 тисяч осіб

Читать на русском
У Франції в новорічну ніч оштрафували 6 650 осіб за порушення комендантської години. А з 2 січня у Франції посилили карантин.
фото Stefano RELLANDINI

У Франції в новорічну ніч оштрафували 6 650 осіб за порушення комендантської години.

Про це повідомляє BFM TV.

Пандемія: число COVID-хворих у світі перевищило 84 мільйониУ світі понад 84 мільйонів людей заразилися коронавірусом, з них понад 538 тисяч - за останню добу.

Так, з 20:00 31 грудня до 6:00 1 січня поліція провела 45,4 тисячі перевірок і 6,6 тисяч людей не назвали поважну причину виходу на вулицю в цей період. Суми штрафів не називаються, але у Франції за перше порушення комендантської години штрафують на 135 євро. У разі повторного порушення сума може зрости до 3750 євро.

Також в новорічну ніч затримали 682 людини за різні правопорушення, 407 з них відправлені під варту. Крім цього, через агресивної поведінки громадян щодо правоохоронців постраждали 25 поліцейських і жандармів.

Зазначимо, влада Франції з 2 січня посилили комендантську годину у департаментах, де рівень поширення коронавірусу є найбільш високим. Про це повідомляє Franceinfo.

До цього комендантська година у всій країні діяла з 20:00.

А з сьогоднішнього дня у 15 регіонах вона буде починатися з 18:00. Нові обмеження запроваджуються в департаментах Верхні Альпи, Приморські Альпи, Арденни, Ду, Юра, Марна, Верхня Марна і інших.

Нагадаємо, раніше Франція відновила транспортне сполучення з Британією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: