Голова Закарпатської ОДА не вклався в обіцяні терміни ремонту Оленівського перевалу

Читать на русском
Ремонт Оленівського перевалу в Закарпатській області завершать тільки в 2021 році, а не в 2020-му, як обіцяв голова ОДА.
carpathia.gov.ua

Керівник Закарпатської обласної державної адміністрації Олексій Петров не виконав обіцянку в 2020 році відремонтувати Оленівський перевал.

Про це повідомляє «Слово і діло».

Відзначимо, перевал сполучає Перечинський і Свалявський райони області. «Оленівський перевал в цьому році буде побудований», – запевнив Петров 30 липня.

Ремонт дороги на Оленівському перевалі розпочали в жовтні. «Дорога стимулюватиме економічний розвиток цих районів. Завершити роботи на самому Оленівському перевалі шляховики планують ще в цьому році», – ще раз пообіцяв голова обладміністрації.

22 грудня Служба автомобільних доріг у Закарпатській області повідомила, що зараз на Оленівському перевалі йде середній поточний ремонт асфальту на ділянці 2,6 км. Поки що відновлена основа дорожнього покриття завтовшки 17 см і влаштований зрівняльний великозернистий шар асфальтобетону. Однак натепер роботи призупинили і продовжать їх за сприятливих погодних умов. Завершити ремонт планують у 2021 році.

Зважаючи на те, що Петров в обіцяні терміни не вклався, обіцянку він не виконав.

Нагадаємо, на інфографіці «Слово і діло» можна подивитися топ-15 аварійних доріг, де сталося найбільше ДТП від січня по жовтень 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: