У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
Протягом минулої доби, 30 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню.
Фото - штаб ООС.

Протягом минулої доби, 30 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню. Серед українських військових бойових втрат та поранень немає.

Поблизу Авдіївки бойовики кілька разів відкривали вогонь в бік українських позицій з гранатометів різних систем, а неподалік Старогнатівки - з великокаліберного кулемета, інформує пресцентр ООС.

Динаміка обстрілів сил ООС: 83 порушення режиму припинення вогню у листопадіУ листопаді від кулі снайпера загинув один український воїн, четверо бійців зазнали поранень.

Крім того, російсько-окупаційні війська вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї біля Попасної.

На решті ділянок відповідальності українських підрозділів спостерігалася тиша.

На обстріли противника українські захисники відкрили вогонь у відповідь. Про факти порушень режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Від початку поточної доби, 31 грудня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Бойовики стріляли з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї в районі Старогнатівки.

Нагадаємо, на Донбасі загинув український військовий.

Крім того, стало відомо, що невідомі осквернили пам’ятник воїнам-захисникам Донбасу у Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: