МОЗ уклало контракт про постачання вакцини Sinovac Biotech в Україну

Читать на русском
МОЗ уклало контракт про постачання на територію України в максимально короткі терміни вакцини виробництва компанії Sinovac Biotech проти респіраторної хвороби COVID-19.
Фото з відкритих джерел.

Міністерство охорони здоров’я уклало контракт про постачання на територію України в максимально короткі терміни вакцини виробництва компанії Sinovac Biotech проти респіраторної хвороби COVID-19.

Як інформує пресслужба президента Володимира Зеленського, переговори вели з вересня 2020 року.

Пандемія COVID-19: чотири етапи вакцинації українцівУкраїнців хочуть вакцинувати від коронавірусу в чотири етапи – з січня 2021-го до березня 2022 року. Але це попередній план.

Sinovac Biotech є найбільшою китайською компанією з виробництва вакцин.

Україна використовуватиме вакцину Sinovac Biotech для захисту насамперед тих громадян, які мають критичний ризик інфікування, та тих, хто виконує критичні функції у боротьбі з пандемією. Щеплення буде безкоштовним.

Нагадаємо, Україна очікує перші поставки вакцини від COVID-19 за програмою COVAX у березні 2021 року, а вакцини від виробників можуть бути закуплені в лютому.

Раніше ми писали, що Україна безкоштовно отримає 16 мільйонів доз COVID-вакцини.

Такожу у Міністерстві охорони здоров'я розробили чотириетапний план вакцинації населення, який будуть оновлювати відповідно до реальної ситуації. «Слово і діло» розібралося, що передбачає план.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: