Зеленський призначив нового голову Івано-Франківської ОДА

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський призначив нового голову Івано-Франківської облдержадміністрації. Ним став Андрій Бойчук.
Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський призначив нового голову Івано-Франківської облдержадміністрації. Ним став Андрій Бойчук.

Відповідний указ глава держави підписав 24 грудня, повідомляє пресслужба Офісу президента.

«Вручаючи службове посвідчення в Офісі Президента України, Володимир Зеленський побажав новому очільнику Івано-Франківської облдержадміністрації наснаги та сумлінної праці на благо області», - йдеться у повідомленні.

У ньому також зазначається, що Андрій Бойчук народився у 1976 році в Івано-Франківську. У 2000-му закінчив Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу за спеціальністю «інженер-механік».

Потім Бойчук працював у структурах з обслуговування магістральних газопроводів. З 2010 року обіймав різні посади у компанії «Укртрансгаз». У 2014-2015 роках був директором Департаменту з питань функціонування та реформування нафтогазового сектору Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Нагадаємо, попереднього голову Івано-Франківської ОДА Віталія Федорова Володимир Зеленський звільнив на початку листопада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: