У США стартувала вакцинація від коронавірусу препаратом Moderna

Читать на русском
У США стартувала вакцинація населення від коронавірусу препаратом компанії Moderna. До цього американців вакцинували тільки розробкою Pfizer/BioNTech.

У США стартувала вакцинація населення від коронавірусу препаратом компанії Moderna. До цього американців вакцинували тільки розробкою Pfizer/BioNTech.

Про це повідомив американський телеканал CNN.

Мутація коронавірусу: коли новий штам COVID-19 може дістатися УкраїниЕксперт переконаний, що мутація коронавірусу є природним процесом, але в Україні немає потужностей його діагностувати.

Як розповіли в Міністерстві охорони здоров'я США, застосування вакцини Moderna буде ширшим, ніж застосування Pfizer. У рамках першої хвилі вакцину доставлять до більш ніж 3500 пунктів. Це пояснюється тим, що вакцина Moderna менш вибаглива до умов зберігання.

«У міру того, як ми будемо просуватися вперед, штати зможуть самостійно коригувати, куди вони хочуть відправити ті дози вакцини, щоб задовольнити власні потреби», - пояснив міністр охорони здоров'я США Алекс Азар.

Раніше Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) схвалило використання вакцини від коронавірусу Comirnaty, яку розробили компанії Pfizer і BioNTech.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: