В роботі Telegram стався збій по всьому світу

Читать на русском

В роботі Telegram 16 грудня стався глобальний збій. Неполадки спостерігалися не тільки в Україні, але в інших країнах світу.
фото REUTERS

В роботі месенджера Telegram в середу, 16 грудня, стався глобальний збій. Неполадки спостерігалися не тільки в Україні, але в інших країнах світу.

Про це свідчать дані ресурсу сервісу Downdetector, який відстежує роботу популярних інтернет-ресурсів і проблем з підключенням в реальному часі.

Глобальний збій був зафіксований близько 15:30 за київським часом. Зокрема, близько 90% користувачів скаржилися на проблеми з підключенням, а 11% - на неможливість відправити повідомлення.

Неполадки в роботі Telegram спостерігалися в Україні, Білорусі, Росії, Нідерландах, Іспанії, Італії, Німеччини та Великій Британії.

Станом на 16:00 месенджер частково відновив свою роботу. Про це компанія Telegram повідомила на своїй сторінці в Twitter.

«Близько половини постраждалих користувачів зараз знову в мережі (в основному Східна Європа, деякі частини Близького Сходу). Працюємо, щоб повернути інших», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше глобальний збій стався в роботі Google. У понеділок, 14 грудня, перестали працювати більшість сервісів - Gmail, YouTube, сховище Google Drive та ін.

Пізніше в Google заявили, що збої з роботою їх сервісів по всьому світу були пов'язані з неполадками системи аутентифікації, що виникли через проблеми з квотою внутрішнього сховища.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: