Перестановки в уряді: чи зважаться нардепи на кадрові зміни перед карантином

Читать на русском
Петро Охотінполіттехнолог

У фракції «Слуга народу» обговорять можливі перестановки в уряді. У коментарі «Слово і діло» політолог Петро Охотін пояснив, що це пов’язане із тим, що під кінець року нардепи оцінюють роботу міністрів, але напередодні локдауну кадрових змін очікувати не варто.

«Саме через те, що рік добігає до кінця, у нас з’являються чутки про кадрові зміни в уряді, але я не думаю, що є реальні кадрові пропозиції станом на зараз. По-перше, вони вже були би відомі, а по-друге, кінець року. Це може стосуватися тих, хто перебуває на посадах виконувачів обов’язків», ‒ сказав Охотін.

Політолог відзначив, що у Раді не зважаться відправити уряд у відставку перед карантином у січні. Попри критику на адресу деяких міністрів.

Коронавірус в Україні: Кабмін запровадив новий список обмеженьЗ 19 грудня 2020 року по всій території України діятимуть нові обмеження. Про це інформує Урядовий портал у понеділок, 14 грудня.

«Якщо говорити про міністра Степанова, до якого найбільше претензій, то перед посиленням карантину, перед фактично черговою хвилею пандемії це станеться навряд чи. Особливо враховуючи те, що з березня цього року ця посада не здається такою вже «затишною», якою була раніше», ‒ додав він.

Нагадаємо, Кабмін затвердив жорсткий карантин в Україні з 8 по 24 січня.

Раніше спікер ВР Дмитро Разумков заявляв, що Рада продовжить працювати під час локдауну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: