Негода в Україні: без світла 234 населених пункти

Читать на русском
15 грудня в Україні через погіршення погоди знеструмлено більше 200 населених пунктів. Також водіїв попередили про ожеледицю та туман.
Фото - ДСНС(архів).

У вівторок, 15 грудня, в Україні через погіршення погоди знеструмлено більше 200 населених пунктів. Також водіїв попередили про ожеледицю та туман.

Як повідомляє пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій, через мокрий сніг та сильний вітер знеструмлено 234 населених пунктів у 3 областях, а саме: Чернігівська - 204, Сумська - 23 та Київська - 7. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Стало відомо, коли в Україні закінчиться ожеледицяОжеледь на дорогах ще затримається в Україні найближчі кілька днів - до четверга, 17 грудня. Далі погоду може змінити антициклон.

Також у ДСНС попередили, що 15 грудня у східних, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській областях ожеледь, на дорогах ожеледиця. Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Раніше синоптики прогнозували, що у західних областях вночі та вранці туман, видимість 200-500м (I рівень небезпечності жовтий).

Крім того у пресслужбі Укравтодору повідомили, що станом на ранок, у більшості західних, північних, центральних та східних областях тумани.

Нагадаємо, вчора було знеструмлено 107 населених пунктів.

Згідно з прогнозами синоптиків, ожеледицю зможе витіснити новий антициклон ближче до кінця тижня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: