Аеропорти «Бориспіль» та «Київ» відновили роботу після негоди

Читать на русском
Аеропорти Бориспіль та Київ почали відновлювати штатну роботу після негоди увечері в четвер, коли низка авіарейсів не змогли приземлитися і повернулися в точки вильоту.
Фото - «Слово і діло».

Міжнародні аеропорти «Бориспіль» та «Київ» ім. Сікорського почали відновлювати штатну роботу після негоди увечері в четвер, коли низка авіарейсів не змогли приземлитися і повернулися в точки вильоту.

«Авіакомпанія Wizz Air скасувала свій ранковий рейс у Меммінген, «Мотор Січ» зараз мають злітати в Запоріжжі. Виліт Wizz Air об 11:00 у Дортмунд поки що за розкладом», - розповіла прессекретар аеропорту «Київ» Галина Богданенко «Інтерфакс -Україна».

Через негоду знеструмлено 173 населених пункти у трьох областяхВ Україні на ранок п'ятниці, 11 грудня, через негоду знеструмлено 173 населених пункти у трьох областях.

Онлайн-табло «Борисполя» не показує скасованих рейсів у розкладі на п'ятницю.

Раніше пресслужба аеропорту у Facebook повідомила, що через складні погодні умови 10 грудня деякі рейси здійснили посадку в резервних аеропортах або прийняли рішення повернутися в аеропорти вильоту.

Нагадаємо, у Києві за минулу добу, 10 грудня, через ожеледицю на дорогах та тротуарах міста травмувалося 150 дорослих та 13 дітей.

Також рятувальники попеджали, що вранці 11 грудня на українських дорогах очікується ожеледиця, водіїв попереджали про складні погодні умови та закликають дотримуватись правил безпечного кермування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: