У Києві на Березняках відкрили розв'язку після 14 років ремонту

Читать на русском
В столичному районі Березняки відкрили розв’язку на перетині проспекту Соборності та Дніпровської набережної. Ремонт там йшов 14 років.
Фото: Олександр Густєлєв/Facebook

У столичному районі Березняки відкрили розв’язку на перетині проспекту Соборності та Дніпровської набережної. Ремонт там йшов 14 років.

Про це у Facebook розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густєлєв.

Він розповів, що розв'язку вирішили відремонтувати ще в 2006 році. З 2008-го менш ніж за два роки збудували тунель, підпірні стінки, облаштували лівоповоротні та правоповоротні з'їзди, нижній шар асфальту, почали перевстановлювати інженерні системи. Трохи пізніше завершили роботи з водопроводом і дощовою каналізацією.

Потім роботи зупинилися і цього року закінчили ремонт асфальтобетонного покриття проїжджої частини та облаштування тротуарів, освітлення і тактильної плитки.

Навесні наступного року обіцяють виділити велосмуги і велодоріжки, які з'єднають веломережу вздовж парку на Русанівській набережній мостом через Русанівську протоку з Дніпровською набережною.

«Слово і діло» пропонує подивитись, які дороги національного значення ремонтують, будують та приводять до ладу в країні та скільки на це треба витратити коштів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: