На Донбасі в День ЗСУ зберігається «тиша»

Читать на русском
У районі проведення ООС з початку доби 6 грудня дотримується перемир'я. Жодного обстрілу  з боку бойовиків не зафіксовано.
president.gov.ua

У районі проведення ООС з початку доби 6 грудня дотримується перемир'я, жодного обстрілу з боку бойовиків не зафіксовано.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС ввечері 6 грудня.

День Збройних сил України: що політики обіцяли зробити для арміїДень Збройних сил України відзначається 6 грудня. Слово і діло пропонує подивитися, як політики обіцяють реформувати армію.

«З початку поточної доби, 6 грудня, у зоні відповідальності наших підрозділів спостерігається тиша, порушень домовленостей з боку російсько-окупаційних військ не виявлено», - йдеться в повідомленні.

У штабі додали, що в своє професійне свято військовослужбовці частин і підрозділів ЗСУ продовжують сумлінно виконувати поставлені завдання.

Як розповіли в ОПУ, сьогодні бійців ООС на Донбасі відвідав президент Володимир Зеленський. Він привітав військовослужбовців зі святом і вручив їм державні нагороди та цінні подарунки. Також Зеленський оглянув бойові позиції і ознайомився з умовами несення служби військових.

Президент вшанував полеглих героїв на символічній алеї пам'яті, облаштованій на місці загибелі бійців.

Військовослужбовці подарували президенту пам'ятний сувенір - інсталяцію, складену з осколків ворожих артилерійських снарядів.

Нагадаємо, сьогодні святкують День Збройних сил України.

На урочистостях в Києві Зеленський заявив, що фінансування української армії буде тільки рости.

Також в честь Дня ЗСУ президент присвоїв почесні звання п'яти військовослужбовцям.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: