Зведення штабу ООС: бойовики 3 рази порушили режим припинення вогню

Читать на русском
За минулу добу російські найманці на Донбасі три рази порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали.

За минулу добу російські найманці на Донбасі три рази порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали.

Про це повідомили в пресцентрі штабу операції Об'єднаних сил вранці у четвер, 3 грудня.

«За минулу добу, 2 грудня, на більшості ділянок відповідальності українських підрозділів спостерігалася тиша. Водночас три факти порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації і її найманців зафіксовано поблизу Водяного. Там противник відкривав вогонь зі станкового автоматичного гранатомета і стрілецької зброї. Крім того, на цій же ділянці ворог зробив дистанційне мінування позицій наших військ, використовуючи кілька заборонених хв ПОМ-2. Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було», - йдеться в повідомленні.

З початку поточної доби російські найманці двічі порушили режим тиші на Донбасі.

«З початку поточної доби, 3 грудня, російсько-окупаційні війська двічі порушили домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року, Так, недалеко Водяного ворог застосував кілька мін калібром 120 міліметрів, а також здійснив дистанційне мінування позицій наших військ, використавши декілька заборонених хв ПОМ-2... Вогневі провокації супротивника не несли загрози нашим захисникам, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували», - підсумували в штабі ООС.

Раніше на Донбасі виявили новітній російський комплекс радіоелектронної боротьби.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: