Рятувальники попередили про ожеледицю на дорогах

Читать на русском
В Україні 1-2 грудня прогнозують опади у вигляді снігу і мокрого снігу. У більшості областей на автошляхах місцями очікується ожеледиця.
Фото з відкритих джерел.

В Україні 1-2 грудня прогнозують опади у вигляді снігу і мокрого снігу. У більшості областей на автошляхах місцями очікується ожеледиця.

Як повідомили у пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій, у більшості північних, центральних і південних областей очікується невеликий сніг та налипання мокрого снігу. Крім південно-східної і східної частини країни, подекуди ожеледиця.

Через перший сніг у столиці сталося майже 50 ДТПУ Києві через погіршення погодніх умов, сніг та ожеледицю, у ніч на середу, 18 листопада, зафіксували 47 дорожньо-транспортних пригод.

Також сніг і мокрий сніг очікується 2-3 грудня на більшій частині країни, крім західних та східних областей. Ожеледицю на дорогах прогнозують у всіх регіонах, крім південно-східної частини.

Нагадаємо, в Україні через негоду в ніч з 30 листопада на 1 грудня без світла залишилися 56 населених пунктів у трьох областях.

Раніше ми писали, якою буде погода у грудні.

Також вчора стало відомо, що гора Піп Іван Чорногірський в Карпатах вкрита снігом. На вершині тримається мороз -10 градусів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: